Skip to content

MUSCLEMANIACLUB LANCAR SUPLEMEN KECERGASAN TERKEMUKA, BIOTECHUSA DI MALAYSIA

Kongsikan artikel ini

MuscleManiaClub, pengedar produk nutrisi premium dan suplemen sukan terbesar Malaysia melancarkan jenama tambahan kecergasan terkemuka – BioTechUSA bersama duta jenamanya, Ulisses Jr. Pengamal kecergasan dan peminat kini boleh memilih pelbagai jenis suplemen ekslusif oleh BioTechUSA. Ia kini boleh didapati secara rasmi di cawangan MuscleManiaClub dan tersedia untuk pembelian dalam talian di laman web mereka.

“Ia satu penghormatan untuk melancarkan BioTechUSA di sini di Malaysia untuk peminat dan pelanggan setia kami. Diedarkan secara eksklusif oleh MuscleManiaClub, salah satu daripada nilai utama kami adalah untuk menyebarkan kesedaran mengenai betapa pentingnya menjalani gaya hidup yang sihat, sambil membantu meningkatkan industri kecergasan tempatan. Dengan pelancaran hari ini, saya sangat gembira bahawa pelanggan kami kini mempunyai akses kepada jenama produk pemakanan premium yang terkenal di peringkat antarabangsa. Terima kasih kepada BioTechUSA dan Ulisses Jr. untuk sokongan terhadap MuscleManiaClub,” kata Vincent Loh, pengasas MuscleManiaClub.

Vincent Loh, pengasas MuscleManiaClub dan Ulisses Jr.

Pertama kali ditubuhkan pada tahun 1999, BioTechUSA dikenali dengan makanan tambahan yang berkualiti tinggi, pelbagai serbuk protein, formula pra-senaman, produk stamina-bangunan, dan lebih daripada 40 produk vitamin untuk membantu meningkatkan dan meningkatkan individu dalam mencapai matlamat kecergasan ideal mereka. Produknya sesuai dan inklusif untuk semua individu, dengan pelbagai alternatif yang sesuai untuk vegan juga.

“Memperluaskan jejak BioTechUSA di Malaysia adalah satu peristiwa yang penting bagi kami. Memasuki pasaran Asia Tenggara sentiasa menjadi sebahagian daripada rancangan perniagaan kami selain daripada negara-negara yang sudah sedia ada. Kami berharap dapat terus menyebarkan mesej BioTechUSA untuk menyokong kecergasan dan menggalakkan gaya hidup sihat ke seluruh dunia. Kami sangat gembira bahawa rakyat Malaysia kini akan mempunyai akses kepada pelbagai produk premium kami. Tidak ada tempat yang lebih baik untuk produk kami diperkenalkan di Malaysia, daripada di MuscleManiaClub. Salah satu misi teras kami adalah untuk bekerja rapat dengan komuniti kecergasan lain di seluruh dunia, dan perkongsian sinergi ini dengan MuscleManiaClub adalah bukti kami,” kata Balazs Levai, Pemilik dan Pengarah Jualan BioTechUSA.

By Wan Firdaus
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

5 LANGKAH UNTUK MERAWAT KELEMUMUR

Bacaan Lanjut
10 SELEBRITI LELAKI LEBIH KACAK BERAMBUT PANJANG

10 SELEBRITI LELAKI LEBIH KACAK BERAMBUT PANJANG

Bacaan Lanjut

7 TANDA RAMBUT SEMAKIN MENIPIS & CARA UNTUK ELAK JADI BOTAK

Bacaan Lanjut

BULU BAWAH LENGAN, PERLU CUKUR ATAU TIDAK?

Bacaan Lanjut

MAHU KULIT BERSIH TANPA CELA? INI KELEBIHAN EXFOLIATION RAMAI TIDAK TAHU

Bacaan Lanjut
pencuci muka lelaki

5 PENCUCI MUKA LELAKI TERBAIK UNTUK KULIT KOMBINASI

Bacaan Lanjut