Skip to content

5 PENAMPILAN TERBAIK SELEBRITI LELAKI DI PARIS FASHION WEEK 2024

Kongsikan artikel ini

Paris Fashion Week menjadi finale yang sempurna untuk pertunjukan fesyen yang berlangsung selama beberapa minggu di seluruh dunia.

Acara yang sangat dinantikan ini, yang mengikuti Milan Fashion Week, London Fashion Week, dan New York Fashion Week, dimulai pada tanggal 25 September dan berakhir pada tanggal 3 Oktober. Rumah mode paling popular dan dicari, termasuk Chanel, Miu Miu, Louis Vuitton, Mugler, Valentino, dan lainnya, mempamerkan design terbaik mereka untuk musim bunga/panas 2024.

Di minggu fesyen, anda pasti dapat lihat kelibat selebriti-selebriti terkenal seluruh dunia yang hadir untuk meraikan fesyen dan seni. Bahkan di sini juga mereka menggayakan helaian terbaik mereka seiring dengan arus fesyen akan datang.

Mari kita lihat 5 penampilan terbaik selebriti lelaki di Paris Fashion Week 2024.

5 PENAMPILAN TERBAIK SELEBRITI LELAKI DI PARIS FASHION WEEK 2024

1. PENN BADGLEY

Penn Badgley di paris fashion week

Nampaknya Penn Badgley telah belajar beberapa perkara dari pengalaman bertahun-tahunnya dalam Gossip Girl, kerana dia memakai dua set pakaian pendek yang menyerupai seragam yang sangat sharp dan sleek semasa Paris Fashion Week.

Penn tiba dengan pakaian head to toe rona kelabu. Walaupun bahagian bawahnya hanya meliputi bahagian bawah lutut, itu jauh dari konservatif. Berkat belahan paha yang tidak simetri pada skirt itu yang tinggi sehingga ke paha, Penn menampakkan sebahagian kecil paha dalaman ketika berjalan.

Bagi mengekalkan perhatian kepada bahagian bawah pakaian, dia memilih bahagian atas yang klasik: kemeja putih yang kaku dan dasi hitam yang sempit dengan hiasan logam.

2. ANDREW GARFIELD

Andrew Garfield di paris fashion week

Andrew pula hadir dengan helaian yang lebih menangkap perhatian yang mana dia mengenakan kot blazer panjang dalam rona merah jambu yang dipadankan dengan seluar slack dan baju button-up rona oren.

Penampilannya kali ini lebih refreshing semestinya dia membidas rasa lebih moden dan sleek. Pelakon ini semestinya antara selebriti lelaki di Paris Fashion Week yang bijak mengenakan helaian sesuai dengan ketinggian dan bentuk badan sendiri.

3. JADEN SMITH

Jaden Smith di paris fashion week

Rapper dan pelakon berusia 25 tahun ini dilihat menghadiri Pertunjukan Pakaian Wanita Musim Bunga/Musim Panas 2024 untuk rumah fesyen besar Louis Vuitton. Jaden memakai pakaian atas berzip yang dihiasi dengan permata, yang menonjolkan rangka yang sangat langsingnya, sepasang jeans besar dan bot hitam yang ringkas.

4.TROYE SIVAN

Troye Sivan di paris fashion week

Troye Sivan penyanyi dari Australia ini tampil menonjol ketika menghadiri pertunjukan Rabanne Womenwear Musim Bunga/Musim Panas 2024 semasa di Paris Fashion Week.

Penyanyi yang dikenali dengan lagu-lagu seperti “My My My!” menunjukkan abs dalam jaket denim terbuka dan crop top logam.

Troye melengkapkan gaya tersebut dengan sepasang seluar jeans dan sepasang kasut hitam. Malah dia juga melengkapkan gaya dengan memakai sepasang cermin mata daripada jenama Rabanne.

5. AUSTIN BUTLER

Austin yang merupakan duta global untuk minyak wangi MYSLF oleh YSL mempamerkan striking silhouette di pertunjukan itu dengan memakai coat bergaris hitam panjang dengan bahu berlapis yang besar di atas sut yang serba sepadan di bawahnya.

GLAM Lelaki telah menyenaraikan 5 penampilan lelaki terbaik di Paris Fashion Week 2024 yang didominasi oleh gaya bold dan mencuri perhatian. Dari kelima gaya di atas, yang manakah yang tertarik untuk jadikan inspirasi gaya anda?

Artikel Berkaitan: 5 Tetamu Stylish Di Men Fashion Week

By Ronald Henry
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

GLAM LELAKI MOST STYLISH 2023

Bacaan Lanjut
10 MOMEN FESYEN KARPET MERAH TERBAIK SEPANJANG 2023

10 MOMEN FESYEN KARPET MERAH TERBAIK SEPANJANG 2023

Bacaan Lanjut
8 MOMEN FESYEN TERBAIK POWER COUPLE HOLLYWOOD PADA 2023

8 MOMEN FESYEN TERBAIK POWER COUPLE HOLLYWOOD PADA 2023

Bacaan Lanjut
10 STAIL SELEBRITI LELAKI YANG MENCURI PERHATIAN DI FASHION AWARDS 2023

10 STAIL SELEBRITI LELAKI YANG MENCURI PERHATIAN DI FASHION AWARDS 2023

Bacaan Lanjut
10 GAYA SEGAK SELEBRITI DI KARPET MERAH ACADEMY MUSEUM GALA

10 GAYA SEGAK SELEBRITI DI KARPET MERAH ACADEMY MUSEUM GALA

Bacaan Lanjut
FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

FRED JEWELRY PILIHAN LELAKI MASKULIN

Bacaan Lanjut