Skip to content

TOD’S X MONCLER PALM ANGELS, KOLABORASI FESYEN YANG BIJAK

TOD’S X 8 MONCLER PALM ANGELS, KOLABORASI FESYEN YANG BIJAK

Kongsikan artikel ini

INFUSI PERIBADI DINAMIS TERSEMAT PADA DUA SEPATU IKONIK TOD’S-THE GOMMINO DAN THE W.G HASIL KOLABORASI TOD’S DAN ENERGI POSITIF LABEL AMERIKA. 

Siapa yang tak kenal sepatu Gommino kreasi Tod’s? Lebih dari 40 tahun berlalu, sehingga sekarang Gommino menjadi salah satu sepatu yang wajib mengisi gerobok kasut setiap pencinta kasut khasnya. 

Sempena stail musim sejuk, Tod’s menghadirkan dua lagi rekaan baharu untuk lelaki dan perempuan yang memberi fokus kepada dua sepatu ikonik Tod’s yang telah diinterpretasikan semula oleh Palm Angels for Moncler Genius. Menambah satu lagi alasan buat kamu untuk berbelanja sepatu baharu. Apalagi, musim percutian telah tiba dan buat yang bakal melancong ke destinasi cuaca sejuk, koleksi ini wajar dimiliki segera. 

Projek “Tod’s x 8 Moncler Palm Angels” adalah sebahagian daripada Tod’s-FACTORY, sebuah makmal kreatif tempat pereka terkenal dan baru dijemput untuk memberi pandangan segar dan kreatif mengenai DNA Tod’s. Sebagai sebahagian daripada Moncler Genius, Tod’s bekerjasama dengan Palm Angels, memilih untuk menjalinkan kolaborasi kreatif dengan Francesco Ragazzi merangkap pengarah kreatif jenama itu. 

“Berpeluang mengusahakan projek ini merupakan satu penghormatan besar buat saya,”-Francesco Ragazzi, Pengarah Kreatif Palm Angels. 

Kerjasama ini menyimbolkan gaya hidup dan kualiti hebat ketukangan Itali melalui nada kontemporari generasi baharu yang menyukai semangat aktif Amerika. Saluran kreatif dan identiti menyemati Palm Angels dan cintanya terhadap budaya Pop Amerika ternyata mengubah dua ikon Tod’s yang terkenal untuk Moncler Genius, pada sepatu Gommino dan W.G- wujudnya opsyen gaya yang mampu bersanding dengan pelbagai penampilan kesukaan. 

PALM ANGELS

Rekaan tersebut diilhamkan oleh dunia sukan Amerika dan sifat Gommino yang klasik dan ikonik, menggabungkan unsur-unsur pop dengan citarasa fesyen Itali. Melalui semangat yang sama, helaian sukan ‘mountain’ turut diolah semula untuk dipadankan bersama W.G yang berinovasi. Versi baharu Winter Gommino, yang kini dengan butiran but salji bersiluet but mendaki gunung. 

Diversifikasi dan spirit muda garapan era ‘90-an di Miami menjadi latar kepada koleksi 8 Moncler Palm Angels. Imej kempen dirakam oleh jurugambar Quil Lemons dan menampilkan supermodel dan ikon fesyen, Naomi Campbell. 

Semak koleksi Tod’s x 8 Moncler Palm Angels di sini.

Artikel berkaitan: SACOOR BLUE, TAWAR PAKAIAN HARIAN VERSATIL & SELESA

By Johan Kassim
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

alton ang

“IMPIAN SAYA ADALAH MENJADI SEORANG PELAKON SENI MEMPERTAHANKAN DIRI.” – ALTON ANG

Bacaan Lanjut
20 STAIL SELEBRITI LELAKI DI MILAN & PARIS MEN’S FASHION WEEK

20 STAIL SELEBRITI LELAKI DI MILAN & PARIS MEN’S FASHION WEEK

Bacaan Lanjut
“SAYA TERASA SANGAT TUA” - ROBERT PATTINSON KONGSI PENGALAMAN MENJADI BAPA

“SAYA TERASA SANGAT TUA” – ROBERT PATTINSON KONGSI PENGALAMAN MENJADI BAPA

Bacaan Lanjut
REDZA ROSLI PILIH BELLA HANNA SEBAGAI SURI HATI

REDZA ROSLI PILIH BELLA HANNA SEBAGAI SURI HATI

Bacaan Lanjut
KEVIN COSTNER DAN JEWEL KINI HANGAT DILAMUN CINTA?

KEVIN COSTNER DAN JEWEL KINI HANGAT DILAMUN CINTA?

Bacaan Lanjut
5 PASANGAN SELEBRITI BERCERAI SELEPAS DUA DEKAD MENGECAPI BAHAGIA

5 PASANGAN SELEBRITI BERCERAI SELEPAS DUA DEKAD MENGECAPI BAHAGIA

Bacaan Lanjut