Skip to content

Tommy Hilfiger Malaysia

TOMMY HILFIGER MERAIKAN KOLEKSI FALL 2023 BERSAMA FOURTH NATTAWAT, GEMINI NORAWIT DAN NANI HIRUNKIT

Kongsikan artikel ini

Tommy Hilfiger meraikan kehadiran musim perayaan akhir tahun dengan acara istimewa di Bangkok, Thailand yang menampilkan bintang-bintang Asia Tenggara seperti Fourth Nattawat, Gemini Norawit, Nani Hirunkit dan ramai lagi. 

Berlokasi di Chula Centenary Park di Bangkok, Thailand, Tommy Hilfiger telah mengadakan sebuah acara istimewa bersama bintang-bintang dari rantau Asia Tenggara. Para tetamu berkumpul di ibu kota Thailand untuk menjelajahi koleksi musim Fall 2023 dengan membawa kembali gaya Classic American Cool dengan sentuhan semula jadi Tommy Tartan dan kontemporari.

Tommy Hilfiger thailand

Antara tetamu jemputan yang hadir adalah pemain fesyen utama dan bintang-bintang muda dari dunia fesyen, seni, dan hiburan. Termasuklah barman pelakon popular dari Thailand seperti Toey, Prim, Nani, Gemini, dan Fourth Nattawat. Tidak ketinggalan bintang media sosial dari Malaysia seperti Hazeeq Dean, Jack Gohr, dan Lucas Lau, serta bakat-bakat lain dari seluruh Asia Tenggara. Kesemuanya mengenakan seleksi pakaian terbaharu dari musim Fall 2023 yang dihias dengan gaya ekspresi diri mereka sendiri.

BERIKUT PENAMPILAN GAYA SELEBRITI ASIA TENGGARA TERKENAL YANG HADIR KE ACARA TOMMY HILFIGER DI BANGKOK, THAILAND:

1. NATTAWAT JIROCHTIKUL (FOURTH)- PELAKON THAILAND

2. NORAWIT TITICHAROENRAK (GEMINI)- PELAKON THAILAND

3. HIRUNKIT CHANGKHAM (NANI)- PELAKON THAILAND

4. CHANIKAM TANGKABODEE (PRIMIILY)- PELAKON THAILAND

5. JARINPORN JOONKIAT (TOEY)- PELAKON THAILAND

6. HAZEEQ DEAN – PELAKON MALAYSIA

7. JACK GOHR – INFLUENCER MALAYSIA

8. LUCAS LAU – INFLUENCER MALAYSIA

KEMPEN MUSIM FALL TOMMY HILGIFER 2023

Kempen musim luruh/sejuk 2023 Tommy Hilfiger menumpukan kepada nilai kekeluargaan. Dalam suatu acara yang dipenuhi dengan bintang terkenal, jenama fesyen Amerika Syarikat ini menggayakan pakaian terbarunya pada pelakon daripada pelbagai generasi, dengan menampilkan keluarga Quincy Jones, SZA, Paloma Elsesser, Amber Valletta, dan Devon serta Steve Aoki.

“Kempen ini adalah sambutan sepenuhnya terhadap nilai-nilai jenama kami yang melibatkan dan tumpuan kepada keluarga,” kata Tommy Hilfiger. “Kami telah membawa bersama pelakon yang memiliki bakat yang unik serta keluarga yang ikatan kasih dan sokongan tanpa batas satu sama lain. Ia mengingatkan saya akan hubungan yang kuat yang saya miliki dengan orang-orang tersayang saya.”

Mengambil konsep kontemporari terhadap gaya warisan dan siluet, jenama ini telah memberikan sentuhan semula dengan bermain-main di seluruh koleksi, termasuk Tartan Tommy asli, merah, putih, dan biru, garis global, dan Monogram TH.

Fokus kempen ini untuk menggambarkan kekayaan personaliti, interaksi, dan persekitaran mereka. Persahabatan, komuniti, dan budaya berkumpul dalam potret peribadi dan intim yang merangkul rasa optimisme dan kegembiraan bersama.

 

By Ronald Henry
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

fashion week menswear

60 GAYA SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI MILAN & PARIS FASHION WEEK MENSWEAR SS25 [UPDATED]

Bacaan Lanjut
BRIGHT VACHIRAWIT & NENE AKHIRNYA MENGAKU DILAMUN CINTA

BRIGHT VACHIRAWIT & NENE AKHIRNYA MENGAKU DILAMUN CINTA

Bacaan Lanjut
Coach Malaysia

COACH LANCAR INSTALASI IMERSIF RAMADAN DI PAVILION KL

Bacaan Lanjut
Milan fashion week 2024

25 GAYA MENSWEAR SELEBRITI LELAKI TERBAIK DI MILAN FASHION WEEK 2024

Bacaan Lanjut
PP Krit

10 GAYA FESYEN PP KRIT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut

GLAM LELAKI MOST STYLISH 2023

Bacaan Lanjut