Skip to content

BANDARAYA YANG PALING ‘HORNY’ DI DUNIA

Kongsikan artikel ini
1 of 2

Kajian terbaharu yang dijalankan oleh The Bottle Club telah meletakkan bandaraya London, United Kingdom sebagai destinasi yang paling ‘horny’ dan penuh nafsu di dunia.

Ibu negara Perancis mungkin dikenali sebagai “City of Love” selaku destinasi yang paling romantik di dunia, tetapi sebuah bandaraya lain telah mengatasi Paris sebagai destinasi yang paling “horny”. Menurut kajian yang dilakukan oleh The Bottle Club, kota London, United Kingdom telah dinobatkan sebagai destinasi yang paling bernafsu seluruh pelusuk dunia.

London, England telah menduduki senarai bandaraya yang paling ‘horny’ berdasarkan kriteria yang telah ditetapkan oleh The Bottle Club. Kajian ini melihat kepada faktor-faktor seksual seperti jumlah kelab strip, acara ‘seks’ dan juga hotel ‘satu-jam’, selain jumlah restoran yang menjual sajian afrodisiak yang dapat meningkatkan syahwat seperti tiram dan champagne, serta jumlah pengguna laman OnlyFans.

London, England UK (Photo by Greg Fonne/Getty Images)

Berdasarkan krtiteria tersebut, ibu negara United Kingdom itu telah mendahului dalam beberapa faktor seperti penganjuran acara ‘seks’ dan pengguna laman OnlyFans yang ramai. Tidak mengejutkan apabila “Sin City” Las Vegas di Nevada, Amerika Syarikat menduduki tempat kedua atas faktor jumlah kelab ‘strip’ yang tinggi di sana. Kota New York pula berada di tangga ketiga kerana mempunyai jumlah hotel ‘satu-jam’ yang banyak serta pengguna laman OnlyFans.

Menurut kajian The Bottle Club, berikut adalah senarai 10 destinasi yang paling ‘horny’ di dunia:

 

Baca lebih lanjut: 7 PENGINAPAN AIRBNB MENAKJUBKAN UNTUK MERAIKAN MUSIM LEBARAN

1 of 2

By Muzammin Muzlan
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

INI SEBAB-SEBAB UTAMA LELAKI ‘SAY NO’ KEPADA SEKS

Bacaan Lanjut
#NYFW: COOL KIDS DI PERTUNJUKAN COACH MUSIM BUNGA 2024

#NYFW: COOL KIDS DI PERTUNJUKAN COACH MUSIM BUNGA 2024

Bacaan Lanjut
5 TETAMU STYLISH DI MEN’S FASHION WEEK

5 TETAMU STYLISH DI MEN’S FASHION WEEK

Bacaan Lanjut

COACH RUJUK STAIL KEINDIVIDUAN LIL NAS X

Bacaan Lanjut

5 CARA WANGIAN LELAKI TAHAN LAMA DI MUSIM PANAS

Bacaan Lanjut
zakar Lelaki

10 FAKTA MENARIK TENTANG ZAKAR TIDAK SEMUA LELAKI TAHU

Bacaan Lanjut