Skip to content

GILIRAN TYLER CLINTON DOMINASI DUNIA PERAGAAN

Kongsikan artikel ini

Kebelakangan ini, populariti model-model generasi baru mendadak bukan sahaja kerana rupa mereka tetapi juga kerana nama dan lahir dari keluarga yang berpengaruh. Antaranya adalah Kaia Gerber (anak perempuan Cindy Crawford), Lily-Rose Depp (anak perempuan Johnny Depp), Kendall Jenner, Gigi, Bella, dan Anwar Hadid, Rafferty Law, dan ramai lagi.

Baru-baru ini, seorang model baru dengan latar belakang keluarga yang agak berpengaruh telah menarik tumpuan ramai sejak dilihat menghadiri sebuah acara rasmi pada tahun 2016. Introducing Tyler Clinton, yang merupakan anak saudara kepada bekas presiden Amerika Syarikat Bill Clinton dan Hilary Clinton yang juga pernah bertanding untuk presiden sebelum ini.

Model berusia 22 tahun itu dilaporkan telah menandatangani kontrak bersama IMG Models yang turut mewakili Ashley Graham, Gigi Hadid, Karlie Kloss, serta ramai lagi model-model ternama. Walaupun masih baru lagi dalam industri ini, Tyler telah mengisi ruangan profilnya di laman sesawang IMG dengan beberapa gambar yang menarik.

Tyler Clinton

Sumber GLAM

 

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

4 NEWGEN FASHIONISTAS 2020, GIVE THEM A FOLLOW!

Bacaan Lanjut

5 Minit Bersama Model & Alpha Men 2019 – Malek McCrone

Bacaan Lanjut

KENALI RAMZAN MIAH, MODEL BANGLADESH PERTAMA MUNCUL DI LONDON FASHION WEEK

Bacaan Lanjut

TRANSFORMASI GWILYM PUGH: DARI ‘UGLY DUCKLING’, KINI WAJAH EKSLUSIF PRODUK DAVID BECKHAM

Bacaan Lanjut

15 PERAGAWAN LELAKI TERBAIK 2018

Bacaan Lanjut

KENALI MEKHI ALANTE LUCKY, BEKAS BANDUAN BERMATA ‘PELIK’ KINI MODEL PERAGAAN

Bacaan Lanjut