Skip to content

RIMOWA TAMPIL KLASIK DENGAN WARNA HITAM MATTE

RIMOWA TAMPIL KLASIK DENGAN WARNA HITAM MATTE

Kongsikan artikel ini

RIMOWA hadir dengan warna klasik “Matte Black” pada koleksi kali ini. Syarikat bagasi Jerman ini juga menyajikan pelbagai pilihan yang dapat disesuaikan kepada mereka yang ingin bercuti!

RIMOWA telah menambahkan koleksi warna baharu pada koleksi klasik kali ini yang diilhamkan oleh gaya warisannya sendiri. Hadir dalam bentuk aluminium anodized warna hitam matte, Matte Black bagasi ini dihasilkan dengan seni ketukangan tradisional dengan reka bentuk monokrom moden untuk bagasi yang abadi dan stylish.

Oleh kerana permintaan pelancong masa kini yang inginkan bagasi yang berbeza stail dan versatil, pemilihan warna hitam matte yang merupakan warna universal sesuai dengan musim yang pelbagai dan sesuai digunakan dimana-mana percutian. Bentuk bagasi yang praktikal dan canggih ditambah dengan rona warna hitam matte yang menarik menjadikan bagasi ini alternatif yang sesuai dengan ciri aluminium perak ikonik.

RIMOWA Classic Trunk

RIMOWA Classic Trunk

RIMOWA Classic, edisi hitam matte baru juga menampilkan pemegang kulit buatan tangan berwarna hitam dan sudut berpaku untuk menampakkan penampilan yang begitu versatil dan unik kepada pemilik bagasi ini. Hasil daripada peningkatan kejuruteraan kelas atas bersama, RIMOWA Classic Cabin di Matte Black kini menyertakan pegangan teleskopik tanpa stag yang dapat disesuaikan dengan ketinggian apa pun, serta cengkaman ergonomis dengan sisipan kulit di bahagian bawah untuk keselesaan dan kemampuan manuver yang optimum.

Dicipta daripada aluminium premium jenama, RIMOWA Classic menggunakan gabungan proses anodising yang inovatif di mana pigmen bertenaga dimasukkan terus ke dalam kulit aluminium beg pakaian, memberikan kedalaman reka bentuk dan kemasan tekstur yang halus. Kunci gabungan perak yang digilap memberikan titik perbezaan unik yang dapat dilihat pada beg bagasi RIMOWA Classic warna hitam matte ini!

Bakal dilancarkan pada 15 April 2021, RIMOWA Classic warna hitam matte didatangi dengan tiga saiz berbeza iaitu Kabin, Check-In L dan Trunk. Direka untuk pelancong yang paling arif, beg jenama Jerman ini dilengkapi dengan kemewahan, fungsi ketukangan dan kejuruteraan yang unggul, beg pakaian aluminium 4 roda yang besar ini memberi ruang yang cukup untuk perjalanan sehingga 14 hari!

RIMOWA Classic Cabin

RIMOWA Classic Cabin

Artikel berkaitan, Bertemu BOSS X Russell Athletic

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

FESYEN UPDATE! TIGA HIMPUNAN MESTI TAHU SEKARANG

Bacaan Lanjut

GL FIRST: DIOR MEN SPRING 23 CAPSULE COLLECTION

Bacaan Lanjut

TOMMY HILFIGER KOMITED KEPADA KELESTARIAN, UMUM KERJASAMA BERSAMA SHAWN MENDES

Bacaan Lanjut

SANTAI BERGAYA, MICHAEL KORS & ELLESSE BERSATU

Bacaan Lanjut

VISI KREATIF MARNI UNTUK UNIQLO

Bacaan Lanjut

7 PENGINAPAN AIRBNB MENAKJUBKAN UNTUK MERAIKAN MUSIM LEBARAN

Bacaan Lanjut