Skip to content

FOSSIL GEN 5, DIPERKASA DENGAN VARIASI FUNGSI TERHEBAT

Kongsikan artikel ini

Dek percaturan dalam menjalani gaya hidup yang sihat, namun kesibukan mengutuhkan kerjaya adakala menyekat. Namun, kini tidak lagi! Dengan kehadiran Gen 5 dari Fossil, rutin harian anda kini lebih terurus. Dengan menawarkan variasi fungsi dan varian warna menarik, Gen 5 adalah jam tangan pintar terbaik untuk anda!

FUNGSI HEBAT!

Jam tangan pintar Gen 5 dari Fossil ini menawarkan ketahanan mod bateri yang lebih baik. Selain itu dilengkapi fungsi pembesar suara bagi membolehkan pengguna android dan iphone untuk menjawab panggilan secara terus. Dijana dengan sistem operasi terkini Wear OS dari Google, selain menggunakan cip pemprosesan Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100 yang terbaru. Digarap dengan susuk rekaan terkini, fungsi pembesar suara baru, dikuasakan mod bateri pintar serta menggandakan storan untuk menyimpan data penting peribadi anda.

Jam tangan pintar Gen 5 cukup ini serasi dengan para jejaka serta gadis tech-savvy lagi fashion-forward. Sekali gus, diubahsuai dengan reka bentuk yang baru supaya ia boleh didengar, tahan lebih lama serta mengoptimumkan prestasi. Apresiasi teknologi menjadi pendorong Fossil untuk menciptakan jam tangan yang terbaik dalam kelasnya.

1 of 7

RONA MENAWAN, SPESIFIKASI TERBAIK

Jam tangan pintar Fossil Gen 5 digarap berdiameter 44 mm dan hadir dalam enam pilihan rona. Dari rona hitam, kelabu dan emas merah juga punya kombinasi warna berbeza buat cincin bezel-nya. Langsung, jam disempurnakan dengan pelbagai jenis tali yang boleh ditukar ganti, dari tali keluli gaya gelang atau jaring mahupun kulit. Fungsi generasi terbaru ini diperkukuhkan dengan fungsi teknologi tambahan menerusi reka bentuk dan gaya kepada pengguna.

 

FSL3021828-A-2

1 of 7

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Big Bang Unico Summer 01

Big Bang Unico Summer

Bacaan Lanjut

HUAWEI WATCH 3 SERIES KINI DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut
Dail Hijau Monaco 01

Dail Hijau Monaco

Bacaan Lanjut

4 SEBAB GARMIN FORERUNNER 55 TERBAIK BUAT PELARI DAN ATLET

Bacaan Lanjut
Pemelihara Masa Depan Rolex 01

Pemelihara Masa Depan Rolex

Bacaan Lanjut
The Man of the Hour 01

THE MAN OF THE HOUR

Bacaan Lanjut