Skip to content

ROLEX VINTAJ MILIK JAMES BOND DIJANGKA DIBIDA DENGAN HARGA LEBIH RM1.17 JUTA

Kongsikan artikel ini

James Bond adalah antara watak perisik kegemaran ramai. Setelah berabad lamanya dengan aktor bersilih ganti, filem James Bond sentiasa mendapat sambutan hangat. Kini dibawa oleh pelakon British Daniel Craig, pelakon lagenda Sean Connery adalah pelakon pertama yang memegang watak ikonik tersebut. Selain dari aksi dan karisma beliau, jam tangan yang disarung Sean sepanjang filem tersebut juga turut mendapat perhatian.

View this post on Instagram

The one and only James Bond(Sean Connery) with The one and only James Bond watch!🔥 It is the Rolex Submariner ofcourse😍⌚️ Worn in ‘Dr. No’ and ‘Goldfinger’🔫 This watch can cost you up to 100.000,- on auctions!💰💵 – Follow @dailywatchtime for more! – #rolexsubmariner #submarinerjamesbond #jamesbondsubmariner #submariner #jamesbondrolex #jamesbond #menslifestyle #moneymaker #watches #wristporn #classicwatch #wristwatch #instawatch #luxurywatch #watchesofinstagram #dailywatchtime #baller #timepiece #luxuruwatch #luxurywatches #watchlover #watchholic #menswatch

A post shared by Daily Watch Time (@dailywatchtime) on

Jam tangan berjenama Rolex memang terkenal dengan spesifikasi dan harganya yang mahal, malah ada yang mencecah jutaan ringgit. Model siri Rolex Submariner 6538, dihasilkan pada tahun 1958 kini nilainya dikatakan telah mencecah sehingga $280,000 (RM1.17 juta) mengikut anggaran.

Walaupun jam tangan tersebut tidak semoden jam tangan masa kini, namun ia tetap menjadi dambaan peminat jam seluruh dunia. Berita baiknya, jam tangan khabarnya telah mula dilelong dan dibida. Jika anda berminat untuk memiliki jam tangan eksklusif ini, anda boleh ke laman web ini untuk membidanya. Good luck!

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

Big Bang Unico Summer 01

Big Bang Unico Summer

Bacaan Lanjut

HUAWEI WATCH 3 SERIES KINI DI MALAYSIA

Bacaan Lanjut
Dail Hijau Monaco 01

Dail Hijau Monaco

Bacaan Lanjut

4 SEBAB GARMIN FORERUNNER 55 TERBAIK BUAT PELARI DAN ATLET

Bacaan Lanjut
Pemelihara Masa Depan Rolex 01

Pemelihara Masa Depan Rolex

Bacaan Lanjut
The Man of the Hour 01

THE MAN OF THE HOUR

Bacaan Lanjut