Skip to content

ROLEX VINTAJ MILIK JAMES BOND DIJANGKA DIBIDA DENGAN HARGA LEBIH RM1.17 JUTA

Kongsikan artikel ini

James Bond adalah antara watak perisik kegemaran ramai. Setelah berabad lamanya dengan aktor bersilih ganti, filem James Bond sentiasa mendapat sambutan hangat. Kini dibawa oleh pelakon British Daniel Craig, pelakon lagenda Sean Connery adalah pelakon pertama yang memegang watak ikonik tersebut. Selain dari aksi dan karisma beliau, jam tangan yang disarung Sean sepanjang filem tersebut juga turut mendapat perhatian.

View this post on Instagram

The one and only James Bond(Sean Connery) with The one and only James Bond watch!🔥 It is the Rolex Submariner ofcourse😍⌚️ Worn in ‘Dr. No’ and ‘Goldfinger’🔫 This watch can cost you up to 100.000,- on auctions!💰💵 – Follow @dailywatchtime for more! – #rolexsubmariner #submarinerjamesbond #jamesbondsubmariner #submariner #jamesbondrolex #jamesbond #menslifestyle #moneymaker #watches #wristporn #classicwatch #wristwatch #instawatch #luxurywatch #watchesofinstagram #dailywatchtime #baller #timepiece #luxuruwatch #luxurywatches #watchlover #watchholic #menswatch

A post shared by Daily Watch Time (@dailywatchtime) on

Jam tangan berjenama Rolex memang terkenal dengan spesifikasi dan harganya yang mahal, malah ada yang mencecah jutaan ringgit. Model siri Rolex Submariner 6538, dihasilkan pada tahun 1958 kini nilainya dikatakan telah mencecah sehingga $280,000 (RM1.17 juta) mengikut anggaran.

Walaupun jam tangan tersebut tidak semoden jam tangan masa kini, namun ia tetap menjadi dambaan peminat jam seluruh dunia. Berita baiknya, jam tangan khabarnya telah mula dilelong dan dibida. Jika anda berminat untuk memiliki jam tangan eksklusif ini, anda boleh ke laman web ini untuk membidanya. Good luck!

Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

CASIO LANCAR MODEL KOLABORASI DENGAN HONDA RACING SAMBUT ULANG TAHUN KE-20 EDIFICE

Bacaan Lanjut

JEJAK LITAR LUMBA F1

Bacaan Lanjut

UTAS WAKTU INOVASI ISTIMEWA HUBLOT BUAT SI AYAH

Bacaan Lanjut

KEPULANGAN SANG LEGENDA DIGITAL

Bacaan Lanjut

LEGASI 007 BERSAMA SWATCH

Bacaan Lanjut

G-SHOCK MR-G x BRUCE LEE

Bacaan Lanjut