Skip to content

5 GAYA FESYEN BRIGHT VACHIRAWIT PILIHAN GLAM LELAKI

Kongsikan artikel ini

Bintang Thailand, Bright Vachirawit akan membuat penampilan istimewa pada 23 April ini untuk meraikan produk terbaru Kiehl’s di Mid Valley Megamall. Bright Vachirawit yang merupakan pelakon dan penyanyi terkenal juga sering dilihat dengan gaya fesyen yang  menarik perhatian ramai. 

Bright bukan sahaja terkenal dengan bakat lakonan dan nyanyian yang hebat, malah kelebihan beliau dalam mengekspresikan gaya peribadinya juga menarik untuk diperhatikan. Bintang tampan dari Thailand itu berani untuk bereksperimen dengan pelbagai trend fesyen terkini, mencipta penampilan peribadi yang menarik dan versatil.

Bright Vachirawit berani untuk mengenakan outfit dengan corak dan warna yang berani, daripada pakaian yang berwarna-warni hingga corak yang menarik. Pendekatannya yang tidak takut untuk bereksperimen dengan mencampurkan corak dan warna menambahkan lagi sentuhan unik dan dinamik kepada penampilannya.

Pelakon dari filem “Congrats My Ex!” itu juga menunjukkan kebolehan yang luar biasa untuk menggayakan elemen-elemen ‘casual‘ dengan item fesyen mewah. Dengan menghasilkan gaya yang tidak hanya selesa tetapi juga menampilkan gaya yang stylish. Kebijaksanaan beliau dalam memilih kombinasi yang tepat dan menampilkan penampilan yang rapi terus membuatkan beliau sebagai ikon dalam industri fesyen.

Beliau juga mahir dalam mengadaptasi pelbagai gaya fesyen dan sentiasa mengikuti perkembangan terkini dalam dunia fesyen yang terus berevolusi. Pelakon tersebut juga kerap berkongsi gayanya yang mempesona di laman sosial media. Lebih menarik lagi, peminat beliau dari seluruh dunia dapat mengambil inspirasi dari pelbagai gaya fesyen dan penampilan yang ditampilkan oleh Bright Vachirawit.

INI ADALAH 5 GAYA FESYEN BRIGHT VACHIRAWIT PILIHAN GLAM LELAKI

Mari kita lihat gaya fesyen Bright Vachirawit pilihan GLAM Lelaki, yang tidak hanya menarik dengan kreativitinya dalam memadankan gaya fesyen terkini dengan mengikut keselesaan dalam berfesyen, tetapi juga memberikan inspirasi kepada penggemar fesyen dan genarasi muda.

1. GAYA STREETWEAR

2. GAYA MINIMAL

fesyen Bright

3. GAYA KASUAL

fesyen Bright

4. GAYA ARTSY

fesyen Bright

5. GAYA ATHLEISURE

fesyen Bright

 

Baca lebih lanjut: 5 GAYA FESYEN TERBAIK GULF KANAWUT PILIHAN GLAM LELAKI

By Zahirah Zulkhairi
Kongsikan artikel ini

Artikel Yang Berkaitan

selebriti lelaki Thailand Bright

SIAPAKAH SELEBRITI LELAKI THAILAND DENGAN FOLLOWERS TERTINGGI DI INSTAGRAM?

Bacaan Lanjut
Rizal Rasid #GLBlackWhiteSeries

“SAYA AKAN MEMILIH ERNIE ZAKRI” – RIZAL RASID #GLBLACKWHITESERIES

Bacaan Lanjut
BRIGHT VACHIRAWIT & NENE AKHIRNYA MENGAKU DILAMUN CINTA

BRIGHT VACHIRAWIT & NENE AKHIRNYA MENGAKU DILAMUN CINTA

Bacaan Lanjut
DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

DRIES VAN NOTEN UCAP SELAMAT TINGGAL KEPADA PENTAS FESYEN

Bacaan Lanjut
Uniqlo miracle air

5 SEBAB ANDA PERLU MELENGKAPKAN GEROBOK WORKWEAR ANDA DENGAN UNIQLO MIRACLE AIR

Bacaan Lanjut
fesyen Gulf Kanawut

5 GAYA FESYEN TERBAIK GULF KANAWUT PILIHAN GLAM LELAKI

Bacaan Lanjut