SELAIN HENRY GOLDING, KENALI 4 LAGI AKTOR ASIA TAMPAN MEMBINTANGI CRAZY RICH ASIANS

1 of 6

Saat artikel ini ditulis, filem Crazy Rich Asians adalah filem yang sedang hangat diperkatakan masa kini. Filem yang diadaptasi dari novel terlaris dengan tajuk sama ditulis oleh Kevin Kwan, novel ini telah menjadi fenomena antarabangsa sejak menempah rak pada tahun 2013. Dan kini, akhirnya filem ini dibawa pula ke layar perak. And so far, this film has certified fresh with 93% score in Rotten Tomatoes. Well done!!

Sedikit ulasan tentang filem ini, Crazy Rich Asians mungkin agak tampak tipikal untuk sebuah filem bertemakan romantis komedi. Kisah perhubungan cinta yang terjalin diduga dek perbezaan kelas dan kekayaan namun ia digarap indah oleh pengarah Jon M Chu. Bagi penulis, jalan cerita agak boleh dijangka namun skripnya nyata menguatkan jalan cerita filem ini. Dengan komedi ringan, diselangseli lakon layar yang rata-rata dirakam di Singapura dan Malaysia menjadikan Crazy Rich Asians berada di kelasnya yang tersendiri. Apatah lagi filem ini dilakonkan oleh seratus peratus pelakon-pelakon dari Asia khususnya, dengan dua daripadanya berasal dari Malaysia iaitu Dato Michelle Yeoh dan Henry Golding pasti mengujakan! Sejujurnya filem ini wajar ditonton dan ramai pasti tidak sabar untuk dua lagi sambungan novel hebat ini untuk difilemkan bukan? CRA? Totally recommended!

Pemilihan pelakon antara yang memainkan peranan penting dalam sebuah filem dan filem Crazy Rich Asians tidak terkecuali menampilkan pelakon-pelakon hebat dan berbakat. Buat pada gadis di luar sana, ingin kami nyatakan bukan Henry Golding bukan saja ‘eye candy’ dalam filem ini kerana ramai lagi aktor tampan dan kacak yang mengundang rasa sensasi saat anda menonton filem ini. GL senaraikan 4 lagi aktor segak yang membintangi CRA dan peranan mereka. Lets check it out.

Henry Golding, Chris Pang bersama penulis buku Crazy Rich Asians, Kevin Kwan.

1 of 6Copyright © 2017. Blu Inc Media Sdn Bhd (7408-K). Hak Cipta Terpelihara.